• Quinlan Bishop posted an update 5 months, 2 weeks ago

  Voor te veel mensen wordt het bedriegen van een partner nu niet meer gezien als een "big deal" vanwege de lage moraal van Hollywood en het voorbeeld dat zij geven in hun leven en in de media. Vreemdgaan van welke aard dan ook, met welk diploma dan ook, is immoreel, en het is een enorme zaak. Maar, het betekent niet dat je huwelijk moet eindigen.

  Elke vorm van oneerlijkheid, van zogenaamde "emotionele affaires" tot het ontdekken van een verborgen vriendin op lange termijn, zou moeten dienen als een katalysator om zaken te veranderen. Begrijp dat dit een wakeup call is dat je huwelijk al een tijdje niet meer goed werkt.

  Ik heb decennia lang vrouwen geholpen om van dit voorbeeld te herstellen en hun falende huwelijk om te bouwen tot een droomhuwelijk. Je kunt ook een recente start maken; de ene situatie wat eenvoudiger dan de andere, maar in bijna alle gevallen.

  http://www.inventables.com/users/sweeneyrodgers4620 In dit artikel zal ik je helpen om beter te begrijpen wat er aan de hand is, en je hopelijk overtuigen om een verstandige strategie te volgen die je huwelijk weer op stevige grond zal zetten, op weg naar een relatie die bevredigender is dan ze ooit geweest is.

  De schok, teleurstelling, verwarring en gevoelloosheid die je in de tussenliggende tijd kunt voelen, gaan altijd voorbij. Ik beloof je dat je hier op de een of andere manier overheen komt.

  Wacht niet af wat hij doet of vestig je hoop op gemakkelijk gemaakte en eenvoudig beschadigde garanties. In plaats van willekeurig te reageren op de stand van zaken, waarom niet pro-actief je huwelijk weer onder controle krijgen en verschuiven in de beste weg?

  De "truc" voor een snel herstel en een langdurig positief traject is om de onderliggende dynamiek in je huwelijk te veranderen. Wanneer het goed wordt uitgevoerd, zal het zeker zijn dat niet alleen relatiesites ophouden een probleem te zijn, maar al uw andere problemen zullen ophouden vaak op te duiken.

  U kunt uw huwelijk verbeteren zonder zijn deelname, en zelfs zijn informatie van wat je doet. En om betrouwbaar te zijn, is dat het beste, geloof me. De meeste van onze shoppers zijn vrouwen die het op deze manier gedaan hebben.

  In plaats van opgeslokt te worden door de omvang van zijn verraad, laten we dit het keerpunt in jullie huwelijk maken. Verander deze kei van een belemmering recht in een springplank in de richting van echtelijk geluk.

  Het is niet alleen mijn bedoeling om u in staat te stellen uw huwelijk weer op de rails te krijgen, en daar zijn we uitstekend in, maar ook om u te geven wat u nodig hebt om uw authentieke doel om te trouwen te vervullen: om gelukkig te zijn. Wij hebben talloze echtgenotes geholpen die te horen hadden gekregen dat het ondenkbaar was om hun huwelijk te redden, zelfs na maanden van conventionele huwelijkstherapie en huwelijksretraites.

  Ik weet dat het niet gemakkelijk is om te horen dat je man niet zou zijn weggelopen als je huwelijk beter was geweest of als je een "betere" echtgenote was geweest. Maar als je denkt dat de dingen in het huis tot nu toe goed zijn geweest, houd je jezelf voor de gek. Dingen zijn NIET leuk geweest.

  Natuurlijk, het was niet allemaal uw schuld, en zelfs niet hoofdzakelijk uw schuld. Maar ieder van jullie heeft eraan bijgedragen dat jullie huwelijk zo ver is gekomen dat hij zelfs maar zou overwegen om elders te gaan zoeken. Dat is het fundamentele probleem. Wat gebeurde er in jullie huwelijk dat het zover bracht? Wie de schuldige is, doet niet ter zake. Het enige waar het nu om gaat is hoe jullie weer op het goede spoor komen door deze onderliggende problemen op te lossen. En als dame bezit alleen jij een nieuwe, inherente energie om alles ten goede te veranderen, waarover we het in dit artikel zullen hebben.

  Echter, als je al hebt besloten dat je huwelijk voorbij is, of dat je gewoon je man wilt veroordelen, dan is dit artikel niet voor jou. Sommige echtgenotes zijn zo overweldigd door woede dat ze de realiteit niet kunnen horen het maakt niet uit wat. Als je nog steeds op die plaats van woede bent, probeer dit artikel dan later te lezen, want het zou beter zijn om veel van je geliefden te redden dan ze te verliezen door ontrouw.

  Je zou kunnen overwegen om je huwelijk weer op te bouwen alleen voor de kinderen, omdat kinderen tragisch benadeeld kunnen worden door een scheiding. Dat is een goede stimulans, maar een betere oplossing is om uw huwelijk te reanimeren en het weer op de rails te krijgen voor uw eigen geluk en dat van uw echtgenoot. We willen dat uw huwelijk beter wordt dan ooit, en we kunnen u helpen dat te bereiken.

  Laat zijn afdwalen een wake-up naam voor je zijn. Als je blijft doen wat je hebt gedaan, dan zal je huwelijk steeds slechter worden, zeker weten. Maar als je nu begint met het nemen van optimistische stappen, dan zul je niet alleen je huwelijk redden, maar het is ook mogelijk voor jou om een geweldig huwelijk te hebben; dat beloof ik je ook. Vergeet niet dat ik vroeger een echtscheidingsbemiddelaar was en alle verklaringen zag waarom mensen gingen scheiden. Ik kreeg al mijn kopers uit huwelijk counselors die niets kon doen voor koppels.
  Daten Toen begon ik hun huwelijken te redden.

  Ik weet wat werkt en wat niet. Alles begint uiteindelijk met jouw keuze of je pro-actief actie wilt ondernemen om je huwelijk weer op te bouwen als je dat nog kunt, of dat je alles wilt laten verkruimelen door zijn grove fout. Als je tenminste wilt overwegen om je huwelijk voor jezelf of voor je kinderen weer op te bouwen, laten we dan ontdekken hoe dat kan worden gedaan.

  "Waarom heeft hij me dat aangedaan?"

  Hij heeft het niet gedaan om jou kwaad te doen. Denken dat hij dat deed, maakt de puinhoop alleen maar onnodig ingewikkeld. Hij deed het omdat hij voelde dat hij niet kreeg wat hij nodig had in zijn huwelijk en dacht dat hij het ergens anders kon vinden. Nee, dat betekent niet meer geslachtsgemeenschap, zoals ik in dit hele artikel zal uitleggen.

  Laten we beginnen met wat je waarschijnlijk wel "wist" maar niet kon uitleggen. Het huwelijk is de diepste en meest heilige relatie die je waarschijnlijk ooit zult hebben. Het is een verbintenis tussen twee zielen, vandaar de term zielsverwant.

  Wat dat in de praktijk betekent, is dat je als ziel geacht wordt je vrije wil te gebruiken en je lichaam en geest optimaal in te zetten voor het zielsdoel liefde uit te drukken op een manier die in een andere relatie niet haalbaar is. Het huwelijk is het juiste beschermde gebied om dit te doen.

  Paren die in zo’n harmonieus, liefdevol huwelijk leven, zouden nooit aan oneerlijkheid denken. Niet omdat het immoreel zou zijn, maar omdat hun harten zo vol liefde zijn dat die gedachte nooit in hen opkomt.

  Is dat logisch? Als je alles hebt wat je nodig hebt, moet je niet worden aangeraden om niet te stelen. Als je een huwelijk zou kunnen hebben dat elke dag gelukkiger wordt, hoeft niemand je te vertellen dat het immoreel is om af te dwalen, De gedachte komt nooit in je gedachten op; het is weerzinwekkend.

  Dus in plaats van te denken dat zijn daden bedoeld zijn om je te kwetsen, kun je het beste denken: "Wat kan ik doen om ons huwelijk te helen, zodat hij er in geen geval aan denkt om naar een andere vrouw te kijken? Het is het beste om opnieuw te beginnen met een geheel nieuwe set ideeën over het huwelijk. Ideeën die leiden naar een bevredigend huwelijk voor ieder van jullie. Ik ken niets anders dat een kans van slagen heeft.

  Wat er meestal gebeurt, in de meeste gevallen, is dat jullie elkaar op de zenuwen werken door jullie instinctieve reacties. Jullie stelden je niet volledig open. Jullie reageerden op elkaar, staken elkaar de gek aan, waren sarcastisch, maakten ruzie met elkaar over de meest onzinnige zaken, en namen elkaar over het algemeen in het gelijk. Jullie respecteerden elkaar niet, en de problemen bleven escaleren tot er iets massaals gebeurde, zoals hem oneerlijk maken. Of misschien is dat nog niet gebeurd, maar heb je ontdekt dat hij op datingsites wil en er serieus mee bezig is.

  In andere gevallen heb je niet echt ruzie, maar doe je ook niet mee. Misschien hebben jullie wel gemeenschap, maar verbinden jullie niet echt intiem jullie harten. Zonder het cultiveren van echte liefde, ken je in geen geval de ware diepte van intimiteit en wat het betekent. Ik kan je vertellen dat het veel verder gaat dan iets lichamelijks. Het is een ware, religieuze ervaring om je te hechten aan je zielsverwant. De meeste koppels voelen het tijdens hun huwelijksceremonie voor een kort moment, daarna verliezen ze het als ze dronken worden op de receptie.

  Jullie hebben allebei alle mogelijkheden in jullie huwelijk gemist. Geen van jullie wist hiervan. Je hebt er niets over geleerd op school of door je vader en moeder, dus het is niet jouw schuld dat je het niet wist.

  Wat jullie beiden hadden moeten doen is het op de juiste manier cultiveren van liefdevol gedrag en gewoonten die de ware, onvoorwaardelijke liefde categoriseren. Het is nog niet te laat. Je kunt nu beginnen, maar erken alsjeblieft aan jezelf dat je het tot nu toe niet zo goed gedaan hebt. Wees oprecht over hoe je je hebt gedragen, en vertel me niet over de hele "onvoorwaardelijke liefde" die je hem hebt gegeven. Ik doe dit al een hele tijd. Je kunt me niet zo makkelijk voor de gek houden als je zelf kunt. Jullie hebben beiden meegewerkt aan deze zaak en het bewijs ligt in de pudding.

  Hopelijk ben je bereid te erkennen dat zijn ontrouw niet de reden was van jullie huwelijksproblemen. Het is slechts een symptoom. Het is het eindresultaat van maanden of jaren kibbelen, gebrek aan respect, en gevaarlijke onderliggende dynamiek. Als u de echte punten oplost, zal uw huwelijk zeer snel helen en zal hij weer bij zijn zinnen komen en zijn echtgenote. We hebben dit in de loop van tientallen jaren keer op keer zien gebeuren en het zal ongetwijfeld ook voor jou gebeuren als je mijn boodschap ter harte neemt en je er aan vasthoudt.

  Dit betekent dat je geleerd zult moeten worden om jezelf, hem en je huwelijk te begrijpen. Hoe zul je anders, zonder liefde, in staat zijn te vergeven wat hij heeft gedaan? Je moet manieren ontdekken om het mededogen en begrip van je ziel aan te spreken om je huwelijk weer op te bouwen.

  Maar op weg naar herstel zijn er veel dingen die je niet kunt doen als je succes wilt zien. Laten we eens evalueren wat een paar van die dingen zijn zodat je niet op het verkeerde pad terecht komt.

  Wat niet werkt

  Elk van deze dingen die je mogelijk zou proberen zal averechts werken. Dit klinkt misschien onrealistisch en contra-intuïtief, maar neem ons woord voor het, we nu hebben gezien deze situaties talloze gevallen, en geen van deze acties werken.

  We krijgen voortdurend e-mails van vrouwen die dingen schrijven als: "Ik maakte de fout om mijn man te confronteren en…" Wat betekent dat ze zeker een van mijn artikelen hebben gelezen of een van mijn video’s hebben bekeken waarin ik zeg dat ze het niet moeten doen, ze hebben het toch geprobeerd, en het is in hun gezicht ontploft. Leer van hun fouten!

  Als je al hebt geprobeerd deze dingen, en het meest waarschijnlijk heb je, dan zul je zeker weten wat we het over hebben. Het is niet de top van de wereld, je hebt gewoon meer uitdagingen om mee om te gaan. Fouten maken niet het einde van alles. Je moet gewoon opnieuw beginnen.

  1. Ga niet de confrontatie aan met je man

  Dit houdt ook in dat je je man dwingt om "schoon schip te maken", zijn excuses aan te bieden of om vergeving te smeken. En sleep hem al helemaal niet naar counseling om in een tag-team te worden geconfronteerd en aan de schandpaal te worden genageld.

  Confrontatie is een aanval, interval. Het zorgt ervoor dat iemand zich nog dieper ingraaft. We willen jullie twee dichter bij elkaar brengen, niet nog verder uit elkaar. Als je deze waarschuwing negeert of hem al hebt geconfronteerd, zijn dit de meest waarschijnlijke uitkomsten die je kunt verwachten:

  * Hij zal liegen – Liegen is veruit de meest voorkomende reactie. Mensen die betrapt zijn, misleiden ‘om er onderuit te komen’. Dit is wat de overgrote meerderheid van individuen doet. Het is een oer, ‘vlucht of strijd’ verdediging. Liegen is weglopen voor gevaar. En aangezien hij al heeft gelogen (dat is wat afdwalen is) is het vrij eenvoudig om dieper op de leugens in te gaan.

  * Hij zal ondenkbare garanties geven – b.v. "Ik heb een fout gemaakt, het zal nooit meer gebeuren, laten we aan ons huwelijk werken…etc." Deze piecrust-garanties, zoals beschreven door Mary Poppins, zijn ‘eenvoudig gemaakt en gemakkelijk te breken’. Tenzij de dynamiek van je huwelijk verandert, is wat je nu hebt misschien wat je altijd zult hebben.

  * Hij zal jou de schuld geven, je vader en moeder, de vrouw op kantoor, enzovoort – Je krijgt het plaatje. De twee bovenstaande eventualiteiten zijn de ‘vlucht’. Dit is de ‘strijd’. Hij zal het ‘gevaar’ voor zichzelf confronteren door af te buigen en aan te vallen.

  Niemand gedraagt zich netjes als hij geconfronteerd wordt. In het beste geval heb je een broze hoop dat hij nooit meer zal afdwalen, maar als je de problemen die tot dit geval leiden niet oplost, dan zal hij het meteen weer gaan doen, of je verlaten.

  2. Vertel niemand wat hij gedaan heeft

  Dit is een kardinale regel voor het huwelijk, zelfs als de zaken goed gaan. Toch wordt hij bijna nooit nageleefd. Het huwelijk is een privé-relatie die afgesloten is voor de wereld. Alleen jullie tweeën worden geacht te weten wat er zich binnen jullie huwelijk afspeelt, en die praktische regel geldt vooral voor eventuele kwesties.

  Ga niet opereren naar je vriendinnen, moeder, of zusters. We hebben toestanden gezien waarin "de vertrouwelinge", zodra zij zich bewust werd dat er huwelijksproblemen waren, bij haar introk nu zij wist dat de echtgenoot "beschikbaar" was voor buitenechtelijke activiteiten. Zelfs liefhebbende zusters hebben dit voor elkaar gekregen.

  Deel je relatie niet met anderen. Zelfs met raadgevers, houd de kleine lettertjes minimaal. Het beschrijven van de hoofdpunten zal niet in het minst helpen om je huwelijk te verbeteren – het veranderen van je gedrag is het enige dat werkt. Als je alle hoofdpunten opsomt, zal een raadsman je niet extra kunnen helpen. Erover vragen helpt alleen om de klok te laten tikken of hun "nieuwsgierigheid" te bevredigen; het zijn ook individuen.

  drie. Verberg alle huwelijksproblemen voor je kinderen

  Dit is zo essentieel dat ik dit zo gedurfd en sterk wil maken dat je gewoon geen andere keuze had dan het na te leven.

  Je bent verplicht een ultra-beschermde omgeving te bieden, op je kinderen, als een cocon gemaakt van staal. Je huwelijk is niet bedoeld om samen met je kinderen te delen. Het is bedoeld om de liefde, veiligheid, training en rolpatronen te bieden die ze willen.

  Je moet je man NOOIT bekritiseren of veroordelen; maar doe het vooral niet waar je kinderen bij zijn. Zij horen niets te weten!

  4. Vat zijn daden niet persoonlijk op

  Ongeacht de mate waarin je man heeft gedwaald, hij heeft het niet "om jou" gedaan. Hij heeft het niet gedaan om wraak te nemen op jou. Hij heeft het gedaan omdat hij ontevreden was over zijn huwelijk en niet kreeg wat hij wilde. Dit betekent niet alleen seks, maar vooral liefde, zoals we gaan extra te verkennen in een tijdje.

  5. Stel niet uit om hier iets aan te doen

  Het is geweldig dat je dit artikel bestudeert. Maak zeker gebruik van die motiverende vitaliteit om in een positieve richting te gaan bewegen.

  Hoe langer je wacht om dit voorbeeld aan te pakken, hoe verder je huwelijk naar beneden zal glijden.

  6. Doe geen moeite om te ventileren

  Venting wordt meestal aangeprezen als een noodzakelijke uitlaatklep. "Ik moet gewoon even iets kwijt." Mensen die emotioneel ventileren worden geprezen omdat ze zo authentiek zijn, en hoe extra hysterisch ze zijn, hoe extra ze worden geprezen.

  Maar het is een verzinsel dat ontluchten noodzakelijk en zelfs heilzaam is.

  Ventileren is gevaarlijk voor zowel het individu dat ventileert als voor degenen die gedwongen worden te luisteren naar de ongunstige emotionele kracht, zelfs als die niet op hen gericht is. Wanneer je jezelf hoort ventileren, neemt je onderbewustzijn het allemaal weer op en biedt het een valse inhoud. Het valideert en versterkt je hele frustraties, woede, en veroordelingen.

  Het enige wat ventileren doet is meer obstakels creëren waar je later mee te maken krijgt.

  Je zou iets niet van je borst moeten krijgen door het op een andere persoon te dumpen.

  Ventileer je niet tegenover je partner, want er is niets goeds of liefdevols dat je zult zeggen terwijl je jezelf toestaat om ongecontroleerde emoties te uiten (zie regel 1).

  Niet afreageren op je vriendinnen, zussen, kinderen, of iemand anders (zie regels # 2 en # 3).

  Wanneer je van streek bent, is het eerste wat je moet doen de controle over je emoties krijgen, zodat je niet iets doet dat je huwelijk extra kan schaden.

  Wat je kunt en moet doen is jezelf verontschuldigen en gaan ontspannen door je zelf. Spoel wat water in je gezicht op het toilet, neem een douche, ga naar de sportschool, maak een wandeling in het park, of mediteer.

  Kom later terug en handel alle zaken af die aandacht vragen, maar doe het vanuit een kalme, gecentreerde plaats waar je liefde en kennis kunt uiten.

  Het doel van het vermijden van deze handelingen is om te voorkomen dat je de dingen nog erger maakt. Als je slecht kiest, is er geen bodem tot hoe ver je huwelijk kan afglijden. Maar als je begint met het nemen van de beste stappen, kan je woede worden beheerst, en nooit door het simpelweg beheersen of verbergen van uitbarstingen. Je zult in staat zijn om hem te vergeven en je kunt weer heel vreugdevol zijn.

  Waar ga je vanaf hier naartoe?

  Zeer weinig mannen zijn "bedraad" om vreemd te gaan, dus je man is misschien niet in die categorie, maar zelfs sommige echt goede mannen bezwijken voor verleidingen. Het is een slechte keuze, dat is zeker, maar het mag er niet toe leiden dat jij ook een slechte keuze maakt.

  Je hebt nu een alternatief dat heel serieus kan zijn. Je moet beslissen hoe je deze situatie zult begrijpen, wat kan bepalen wat er daarna komt. Misschien bent u voor het lezen van deze tekst op één keuze uitgekomen, maar nu kunt u uw gedachten verzetten en uw perspectief wijzigen in een extra constructieve keuze. Hier zijn uw opties. U kunt ofwel:

  1. Je man veroordelen en veroordelen, waardoor je huwelijk op zijn einde zal lopen.

  2. Begrip en een eigentijdse start zoeken, wat de verschuiving naar een fantastisch huwelijk kan beginnen.

  Op dit punt hebben sommige echtgenotes tegen me gezegd: "Ik begrijp dat allemaal wel, maar…"

  Wees voorzichtig dat je deze zelfde fout niet maakt. Die "maar" betekent dat ze oordelen, en dat ze ervoor kiezen om geen begripvolle compassie en vergeving in hun hart toe te laten. Hun ego’s hebben berouw nodig, op zijn minst, en over het algemeen niets minder dan "gerechtigheid". Meestal zijn degenen die met al hun vriendinnen praten het gevolg van deze zelfdestructieve plaats, nog een reden om het niet te doen.

  We hebben ook zo nu en dan gehoord: "Hij bedroog mij, dus ik bedroog hem!" Maar niet zo vaak, Godzijdank.

  Het is duidelijk dat deze meisjes er niet aan dachten om hun huwelijk weer op te bouwen en het is ongelukkig voor hun kinderen.

  Er is geen middenweg. Je moet kiezen voor de ene koers of de andere. Als je ooit een bevredigend huwelijk wilt, met liefde als kern en plezier als doel, moet je een aantal grote verschuivingen maken in je overwegingen en veranderingen in je gedrag.

  Betekent dit dat zijn vreemdgaan allemaal jouw schuld is en dat jij nu degene bent die het anders wil? Nee, natuurlijk niet.

  Dit moet herhaald worden. Ook al heb je in geen enkel opzicht schuld, je hebt wel de mogelijkheid om je huwelijk helemaal zelf te reanimeren. Ik weet het, het lijkt "oneerlijk" op een minimum, maar het is niet oneerlijk als je bedenkt hoeveel je zult profiteren. En ik heb het niet alleen over het vermijden van de hele alleenstaande moeder factor. Ik heb het over hoe geweldig je huwelijk zal zijn als je het juiste pad bewandelt.

  Als je dit wilt laten werken, moet je er helemaal voor gaan. Een "en ik dan" mentaliteit vernietigt meer huwelijken dan vreemdgaan doet. Je kunt niet toestaan dat je gedachten hem evalueren en tegelijkertijd zoeken naar begrip, liefde en vergeving.

  Kun je hem vergeven? Natuurlijk kun je dat. Dit betekent niet dat je de groteskheid van zijn overtreding zult negeren of accepteren. Het betekent dat je je hart moet openen.

  DatenU zult veranderingen in uzelf zien die anderen voelen. U zult als Mary Poppins zijn. Vogels zullen in uw schouders landen, eekhoorns zullen evenveel komen als u en kinderen zullen willen dat u naar hen lacht. Ik maak geen grapje. Je zou sommige van onze e-mails van dankbaarheid moeten zien. Doen wat ‘juist’ is, is te allen tijde de moeite waard!

  Waarom gebruiken mannen datingsites of gaan ze vreemd?

  Het is niet jouw schuld dat je man een morele code heeft gebroken. Dat wordt niet gesuggereerd of geïmpliceerd. Toch zou niemand verbaasd moeten zijn over de reacties die individuen nodig hebben op hun instelling.

  De volgende zijn veel voorkomende reacties die mannen die zijn afgedwaald hebben gehad op slechte huwelijken. Gewoonlijk worden deze veroorzaakt doordat geen van beide partners in het meest effectieve belang van het huwelijk handelt. Je kunt deze gebruiken als een methode om inzicht te krijgen in je individuele toestand. Deze zijn allemaal te verhelpen.

  1. Verveling

  Er kunnen vele oorzaken zijn voor verveling, maar normaal gesproken is het te wijten aan een gebrek aan constructieve interacties. De oorzaken zijn altijd dat het koppel niet weet hoe ze hun huwelijk moeten voeden. Ze hebben seks, maar het kan niet echt liefde genoemd worden. Ze cultiveren geen intimiteit buiten en in de slaapkamer. Ze komen niet bij elkaar in het hart. De liefde die er aanvankelijk was, is ondergedoken in plaats van elke dag te worden uitgebreid.

  Het huwelijk is ingewikkeld maar ziet er eenvoudig uit. Dus de meeste koppels "trouwen" gewoon en denken dat ze geen extra werk te doen hebben. Ze weten eigenlijk niet "hoe" ze met elkaar moeten omgaan voor het beste resultaat. Zo verliezen hun huwelijk en relatie zijn pit.

  Als echtgenoot zou je een uitstekende kracht kunnen hebben om de intimiteit en liefde in je relatie te voeden die je man niet heeft. Lees het hierboven gelinkte artikel voor meer.

  2. Ontsnappen

  In een stagnerend of afnemend huwelijk wordt aan de verwachtingen van geen van beide partners voldaan. Wanneer het te belastend wordt, zal iedereen ontsnapping zoeken. Er zijn betere en slechtere manieren om te ontsnappen, maar het is veel beter om het huwelijk te helen, en nooit te hoeven overwegen om te ontsnappen, omdat je ervan houdt om samen te zijn.

  Het is ook vrij wijdverspreid dat echtgenotes typisch klagen, bekritiseren, of hun echtgenoten veroordelen. Ze gaan ervan uit dat ze hun man slechts terloops aan één ding herinneren en dat het geen probleem is. Maar hij zou het kunnen opvatten als voortdurend zeuren in het beste geval, of een aanhoudend spervuur van aanvallen in het slechtste geval. De noodzaak voelen om aan dit soort omgeving te ontsnappen is net zo wijdverbreid.

  Het kan zijn dat hij ontsnapt aan alle negativiteit in jullie huwelijk, van emotionele uitbarstingen tot vaste ruzies en vechtpartijen, tot drama in het huishouden. Probeer uw gezinsleven en uw gedrag vanuit zijn perspectief te bekijken en u zult waarschijnlijk zien wat hij mogelijk onsmakelijk zou vinden.

  drie. Woede

  In de omstandigheden van verveling of ontsnapping, zijn beide partners vaak bereid om te werken aan het verbeteren van het huwelijk, omdat ze elk nog steeds het potentieel zien. Maar tegen de tijd dat woede een man doet afdwalen, is hij niet meer bereid om een deel van de oplossing te zijn.

  Als het voortdurende zeuren, ruziën of verhinderen is doorgegaan, zou hij mogelijk uit woede of wrok elders gaan zoeken. Deze reactie komt maar al te vaak voor en betekent meestal dat de echtgenote het huwelijk in haar eentje moet redden. Het is zeker mogelijk zoals het gelinkte artikel voor u schetst.

  Kan uw huwelijk overleven? Absoluut! Maar de inspanning zal in het begin volledig van jou moeten zijn, en mogelijk voor een lange tijd.

  Zal hij stoppen met oneerlijk zijn? Absoluut! Maar het duurt langer voor hij bijspringt en zich ook begint in te spannen. Zodra de vrouw positieve veranderingen begint te maken, zal hij normaal gesproken passief blijven, wachtend om te zien of de veranderingen echt en oprecht zijn.

  4. Exit-strategie

  In dit geval is de echtgenoot op weg naar buiten. Hij heeft zijn vrouw en zijn huwelijk opgegeven. Hij voelt zich verraden, misbruikt en hopeloos. Meestal komt dat omdat zijn echtgenote ervoor gekozen heeft niet te luisteren naar zijn frustraties of hoop.

  De kansen op een succesvol herstel op dit punt zijn volledig voornamelijk gebaseerd op de toewijding van de vrouw. Het is niet ongebruikelijk dat een echtgenoot te laat contact met ons opneemt om zijn momentum te stoppen. Misschien heeft hij het huis en zijn gezin al verlaten.

  Wij hebben echter vastberaden echtgenotes hun echtgenoten zien terugwinnen, zelfs nadat zij met jeugdige vrouwen zijn gaan samenwonen. Als de vrouw haar gedachten verzint en zich aan ons programma houdt, zullen de resultaten positief zijn, en zal hij 90% van de tijd thuiskomen.

  Wat je moet doen vanaf nu

  1. Word meer huwelijksvriendelijk. In elke methode, vorm en gedaante. Stop volledig met alle kritiek, geklaag en verwachtingen. Er is geen winst uit het uiten van woede. Er is altijd een voordeel van het gedragen op manieren die categorisch liefde; zelfs als je het niet echt voelt in de tussentijd. Wat zou u uw kinderen voorhouden om te doen?

  2. Wees liefdevoller. In methodes wil hij dat je liefdevol bent. Vraag hem echter niet wat hij nodig heeft. Hij denkt niet dat je het beter wilt doen; misschien heeft hij jou en het huwelijk al opgegeven. Hij kan sowieso niet verwoorden wat hij eigenlijk wil, vanwege zijn biologische en culturele preoccupatie met geslachtsgemeenschap. Maar het gaat er hier niet om dat jij extra seksueel wordt. Wees liefdevol, en presenteer het op manieren die niet seksueel zijn. Hoewel geslachtsgemeenschap belangrijk is, kan het op dit niveau gemakkelijk averechts werken als je plotseling te seksueel wordt.

  drie. Houd rekening met zijn behoefte aan intimiteit gebaseerd op het hart. Het is duidelijk dat als hij diep tevreden zou zijn, hij over het algemeen niet online zou willen. Als je aanhoudend aangenaam en liefdevol bent, zul je zien wat hij wil en verlangt. Intimiteit is geen geslachtsgemeenschap. Maar seks kan wel intiem zijn. Nogmaals, laat je reactievermogen je oordeel en volharding niet vertroebelen. Als je op dit moment misschien geslachtsgemeenschap hebt, dan moet je het meer op het hart baseren dan je op dit moment doet. Concentreer je meer op de verbinding met je hart, dan op je "prestatie". Als je geen idee hebt wat ik hiermee bedoel, dan moet je echt een van mijn boeken lezen, niet minder dan.

  vier. Leer om je gedachten en negatieve emotionele reacties te beheersen. Dit is niet optioneel. Als je negatief reageert op alles wat hij zegt, zul je al je positieve inspanningen ondermijnen. Je moet een deal krijgen met je emotionele reacties. Laat er geen uitglijden. Zeg niet iets wat impliciet is. Ga niet klagen, bekritiseren of veroordelen. Het maakt niet uit of hij een eikel is of niet.

  Dit laatste punt klinkt misschien onvoorstelbaar, vooral als je je hele leven hebt doorgebracht zonder dat je hebt geleerd hoe je je emoties moet beheersen. Maar het is zeer waarschijnlijk dat je jezelf op bepaalde momenten al hebt ingehouden.

  Bijvoorbeeld, toen je voor het eerst begon te rijden, als iemand je afsneed op de weg zou je hem misschien hebben achtervolgd, aan de kant gezet, en uit zijn auto gesleurd, of je voelde dat je dat moest doen. Maar toen je ouder werd, besloot je, "begrijp je, het is gewoon niet de prijs om je daarover op te winden." Dit is wat je elke dag in je huwelijk moet doen. Negatieve reacties werken als een stop in je hart, die bovendien elke hoop op geluk afsluit. Als je de reacties wegneemt, zul je je liefde voortdurend in beweging laten komen, en je liefde geven zonder de voorwaarde van zijn gedrag, echte onvoorwaardelijke liefde geven, zal je tevreden maken.

  Om de ongunstige emoties weg te nemen moet je beginnen met de gewoonten die je leven beheersen te veranderen. Die zorgen ervoor dat je reageert voordat je jezelf kunt tegenhouden. Door uw gewoonten in de loop van de tijd te veranderen, zult u uw gevaarlijke gewoonten van cruciaal gedrag en negatieve emotionele reacties elimineren, en u nieuwe goede gewoonten aanleren om op zijn gevaarlijk gedrag te reageren met begrip, wijsheid, liefde en mededogen.

  Je gewoonten veranderen en controle krijgen over je emoties kan heel moeilijk zijn, maar het is een taak die je heel serieus moet nemen. Het is zo belangrijk dat ik mijn Compleet Huwelijk Systeem heb ontworpen om te beginnen met het aanbieden van deze instructie. In werkelijkheid krijg je dit onderdeel van mijn cursus door je in te schrijven voor onze gratis, driedaagse proefversie.

  Onze cursus is niet alleen de eenvoudigste methode om te leren en gemotiveerd te blijven, maar het is ook de eenvoudigste manier om je huwelijk beter te maken dan het ooit geweest is, zelfs als het nu erg rotsachtig is. Het maakt niet uit hoe je studeert, het moet gedaan worden. Je huwelijk zal niet kunnen verbeteren tot een van jullie leert om met je gevoelens om te gaan en van je ongunstige reacties af te komen. En omdat je dit artikel leest, ben jij waarschijnlijk degene die het meest gefascineerd is en die het graag wil proberen. Ga ervoor!

  Voel je vrij om een vraag over je huwelijk schriftelijk aan onze raadgevers te stellen. Onze speciaal opgeleide raadgevers kunnen je alles uitleggen wat je wilt. Daar zijn we hier voor.

  Mijn beste.

  Oprichter, De Huwelijks Stichting

  Paul bedacht een geheel nieuwe benadering van het huwelijk die mensen in staat stelt om eindelijk toenemend geluk en liefde in hun huwelijk waar te nemen en te domesticeren.

  Hij heeft twee boeken geschreven, verschillende academische videopakketten geproduceerd, spreekt regelmatig over het huwelijk, en heeft The Marriage Foundation opgericht als een groep zonder winstoogmerk.

  Onze missie is om echtscheidingen te beëindigen door het revolutionaire huwelijkssysteem van Paul over de hele wereld te verspreiden. We hebben honderden mensen en echtparen geholpen gedurende bijna 20 jaar en in meer dan 45 internationale locaties.